loading

U TIM MLADENOVAC auto centru možete obaviti registraciju vozila i tehnički pregled vozila, uz izdavanje registracione nalepnice odmah nakon završetka tehničkog pregleda.

Ostale usluge

Pored naših osnovnih usluga, nudimo vam i niz dodatnih servisa koji su ključni za vašu sigurnost i udobnost u vožnji. 

Evo nekoliko usluga koje možete dobiti kod nas:

Prenos Vlasništva vozila

Kada je reč o promeni vlasništva vozila, mi smo tu da vam olakšamo ceo proces. Bez obzira da li kupujete ili prodajete vozilo, naš tim će vam pružiti sve potrebne informacije i pomoći u administrativnim procedurama kako biste što brže i lakše obavili prenos vlasništva.

Zeleni Karton

Zeleni karton je neophodan dokument za putovanje u inostranstvo. Kod nas možete dobiti zeleni karton za zemlje poput Makedonije, Rusije, Belorusije, Ukrajine, Moldavije, Turske, Izraela, Irana, Albanije, Tunisa i Maroka. Uz našu pomoć, obezbedićete sebi pokriće troškova za štete i povrede koje eventualno napravite svojim vozilom u inostranstvu.

Evropski Izveštaj o Bezbednosti

Evropski izvještaj (EI) o saobraćajnoj nezgodi je standardan obrazac koji se koristi u celoj Evropi i validan je umesto policijskog izveštaja (zapisnika o uviđaju) u slučaju malih šteta (do 500 evra), nastalim u manjim saobraćajnim nezgodama. Evropski izvještaj važi na teritorijama svih zemalja koje su u praksu uvele prijave manjih šteta putem Evropskog izvještaja o nezgodi. Preuzmi izveštaj